Recipe Tag: <span>cukráreň</span>


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/s/i/u76568/public_html/wp-content/themes/good-food/theme-framework/theme-style/function/template-functions.php on line 452
Home / cukráreň
Laskonky  aj v bezlepkovej verzii
Recept

Laskonky aj v bezlepkovej verzii

Laskonky, jedna z najobľúbenejších cukrárenských klasík, delí ľudí na dva tábory. Na tých, ktorí majú radi arašidové laskonky a tých, ktorí majú radi kokosové. Iní neexistujú :-). My sme tábor prvý, najradšej máme arašidové laskonky s arašidovou plnkou. Presne také, o akých je tento recept. Čo tam po tvare, čo tam po tom, že nie...

Jednoduchý krémeš z dvoch vrstiev z lístkového cesta
Recept

Jednoduchý krémeš z dvoch vrstiev z lístkového cesta

Kto nemá rád krémeš, nech sa prihlási. Nikto? Výborne. Upiecť si krémeš vôbec nemusí byť zložité a vôbec to nemusí dlho trvať. Stačí vám k tomu kúpené rozvaľkané cesto (poprípade aj domáce, ak ste zdatní a trpezliví), ku ktorému si pripravte chutný vanilkový krém podľa nášho receptu. A potom už len nakrájať a servírovať.

Košíčky s pralinkovou plnkou z lieskových orieškov
Recept

Košíčky s pralinkovou plnkou z lieskových orieškov

Košíčky sú veľmi vďačné koláčiky. Výborne sa hodia na príležitosti, kedy očakávate viac hostí, pretože ich tvar a veľkosť ich predurčujú k tomu, aby boli ochutnávané, vychutnávané a obdivované. Košíčky z krehkého cesta sme tentoraz naplnili exkluzívnou plnkou. V našom recepte vás naučíme pripraviť si domácu pralinkovú plnku, ktorej základom je karamel, lieskové orechy a...

Karamelové veterníky ako z cukrárne
Recept

Karamelové veterníky ako z cukrárne

Karamelové veterníky nie sú jednoduchá vec, otvorene hovoríme. Skúšali sme viacero alternatív, kým sme si povedali, že áno, toto sú tie pravé veterníky. Postup je viackrokový a treba si ho dobre načasovať, verte nám však, že ten výsledok stojí za všetku námahu. Keď sa zahryznete do kombinácie hriešnych chutí – odpaľovaného cesta, vanilkovej plnky, karamelovej...